John Learyn sanomia lopunajan turvapaikoista

Olen lukenut netissä John Learyn profetioita lopunajoista ja varsinkin turvapaikoista. Leary on roomalaiskatolinen, mutta koen, että hänen saamissaan profetioissa on kyllä ajattelemisen aihetta. Seuraavassa Learyn saamia sanomia.

Kun näette seuraavat kolme merkkiä, rukoilkaa Jeesusta, että hänen lähettämänsä suojelusenkeli johdattaa teidät havaittavan fyysisen merkin avulla lähimpään turvapaikkaan. Kolme varoitusmerkkiä ovat:

1. Maailmanlaajuinen nälänhätä.
2. Hajaannus kirkossa.
3. Pakolliset ihmisiin laitettavat sirut.

Kun nämä kolme asiaa tapahtuvat, silloin on aika jättää omat asunnot ja siirtyä enkelien johdolla turvapaikkoihin.

Uskovia vainoavat ja etsivät viranomaiset eivät pysty löytämään näitä turvapaikkoja. Sotilaat eivät näe näitä turvapaikkoja, he eivät kuule mitään ääniä sieltä eivätkä haista mitään hajuja, koska enkelit suojelevat turvapaikkoja, vaikka ydinhyökkäyksiltä. Uskovat ovat näkymättömiä jo matkalla turvapaikkoihin niin, ettei heitä voida havaita.

Ihmiset voivat viedä turvapaikkoihin jonkin verran ruokaa, mutta kun uskovat ovat turvapaikassa, Jumala tulee lisäämään ja moninkertaistamaan kaiken ruoan ja juoman, koska uskovat eivät voi ostaa mitään mistään kaupasta. Myös asuntoja lisätään yliluonnollisesti ja kerroksia tulee lisää tarvittaessa Jumalan voimasta.

Te tulette tietämään, ketkä ovat oikeita yhteyteenne pyrkiviä ihmisiä. Heillä on risti otsassaan. Ilman ristin merkkiä olevilla ihmisillä ei ole osaa yhteisöissänne.

Turvapaikkoja tulee olemaan kaikkialla maailmassa. Ei ole tarpeen tietää etukäteen, missä ne sijaitsevat, koska sitten kun on aika siirtyä niihin, enkelit ohjaavat uskovat turvapaikkoihin yliluonnollisen valojohdatuksen avulla.

Alkuperäinen lähde: http://www.johnleary.com/