Totuus on, että Jumala on olemassa. Hän loi sinut ja ja Hän rakastaa sinua hyvin paljon (1. Moos 1:1). Hän antoi meille elämän ja ansaitsee vastineeksi kiitollisuutemme ja rakkautemme.

Me olemme kuitenkin tehneet vastoin Hänen tahtoaan ja tehneet syntiä Häntä kohtaan. Kaikki me olemme tehneet syntiä (Room. 3:23). Voi olla, että omasta mielestämme emme ole yhtään huonompia kuin kukaan muukaan, tai voi olla että pidät itseäsi maailman pahimpana ihmisenä. Sillä ei ole väliä. Jumalan edessä me olemme kaikki syyllisiä. "Jos väitämme, ettemme ole syntisiä, me petämme itseämme, eikä totuus ole meissä." (1. Joh 1:8)

Jumala on täydellinen, täydellisen hyvä ja aina oikeudenmukainen. Hän ei voi sietää syntiä, eikä katsoa sitä sormiensa läpi. Raamattu sanoo, että "synnin palkka on kuolema" (Room 6:23). Maksamme toisin sanoen kapinoinnistamme Jumalaa vastaan omalla hengellämme. Se on rangaistus, jonka olemme ansainneet.

Jeesus, Jumalan ainoa poika, tuli maailmaan ja eli täydellistä, synnitöntä elämää. Hänet ristiinnaulittiin, vaikka Hän oli täysin syytön. Hän asettui vapaaehtoisesti meidän sijastamme ristille, ja kärsi tuomion minkä me olisimme ansainneet. (Room. 5:8)

Jeesus ei suinkaan kuollut lopullisesti. Hän "nousi kolmantena päivänä kuolleista, astui ylös taivaisiin, istuu Jumalan, Isän, Kaikkivaltiaan, oikealla puolella ja on sieltä tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita,.." (Apostolinen uskontunnustus). Jumalan Sana, Raamattu opettaa meille, että Hän palaa tähän maailmaan niiden vuoksi, jotka uskovat Häneen henkilökohtaisena pelastajanaan.

Jeesus kuoli sinun takiasi. Mutta kun kiellämme syntisyytemme, sanomme, että hänen kuolemansa oli turha. Näin sanoessamme kuitenkin tuomitsemme itsemme kadotukseen. Ainoa keino pelastua ikuisesta kadotuksesta on pyytää Jeesukselta syntejämme anteeksi ja katua niitä. Jos olet valmis katumaan syntejäsi, Jeesus on valmis antamaan ne anteeksi. Hän ei käännä selkäänsä sinulle. Sana "katua" itse asiassa merkitsee kääntymistä pois jostain. Sinun täytyy katsoa elämääsi, myöntää, että olet syntinen, ja aidosti haluta kääntyä pois syntisyydestäsi, sekä pyytää Häntä antamaan sinulle anteeksi. Jos teet niin, Hän lupaa antaa sinulle anteeksi. Syntisyydestäsi vapautuminen on oikeasti juuri näin yksinkertaista. Sinun ei tarvitse seistä päälläsi.

Kristinusko perustuu vahvaan Jumalaan, joka loi sinut elämään Hänen yhteydessään. Voimme antaa elämämme Hänen käsiinsä. Kristittynä oleminen tarkoittaa sitä, että sinulla on henkilökohtainen suhde elävään Jumalaan hänen poikansa Jeesuksen Kristuksen kautta. Mutta vain sinä voit etsiä Jumalaa ja luoda sitä kautta oman suhteesi Jumalaan. Kukaan ei voi tehdä sitä sinun puolestasi.

Jeesus on kaikkialla kaiken aikaa. Hän näkee ja kuulet sinut nytkin, jos pyydät häneltä anteeksi. Anna elämäsi Hänen käsiinsä nyt, sillä aika kuluu nopeasti. Älä menetä tätä tilaisuutta. Jos haluat rukoilla, mutta et tiedä miten; voit sanoa esimerkiksi seuraavaa:

"Jeesus, tiedän että olen tehnyt syntiä Sinua vastaan. Tiedän, että olen tehnyt syntiä omasta vapaasta tahdostani, ja olen itse vastuussa siitä. Tiedän, että olen ansainnut Sinun rangaistuksesi, ja että oikeudenmukainen rangaistus synneistäni on kuolema. Jeesus, uskon kuitenkin, että Sinä kuolit minun takiani. Anna minulle anteeksi syntini. En pysty peittämään syntiäni, enkä pysty ottamaan sitä itseltäni pois. Vain Sinä pystyt siihen. Sinä olet ainoa, joka voi pelastaa minut. Minä hylkään syntini. Käännyn pois siitä. Minä kadun. Tule elämääni, ota pois syntini, ja näytä miten voin alkaa elää elämääni Sinun tahtosi mukaan."

Jos olet rukoillut näin, OLET PELASTUNUT! Sinulle on annettu kaikki syntisi anteeksi, ja olet uusi luomus Jumalan edessä. Olet Hänen Lapsensa. Tervetuloa Perheeseen.

On tärkeää, että kasvat suhteessasi yhä lähemmäksi Jeesusta. Oli kyse suhteesta keneen tahansa, meidän on vietettävä aikaa (sen) suhteen toisen osapuolen kanssa, jotta opimme tuntemaan hänet. Näin on myös suhteessamme Jumalaan.

Opit tuntemaan Jumalan Hänen Sanansa, Raamatun avulla.