Olen tehnyt yhteenvedon kaikista tiedossani olevista Venäjä-profetioista, joissa on ilmoitettu Venäjän osittaisen miehityksen jälkeinen Suomen uusi itäraja.
Olen laittanut profetiat aikajärjestykseen siten, että uusimmat sanomat ovat alussa.

1. Pentti Tuononen 17.10.2007

1990 -luvun alussa kävi luonani mm. Ruotsin turvallisuuspoliisista (SÄPO) henkilö, joka halusi tietää Pohjolan tulevaisuudesta. Venäjä oli silloin vaaraton, eikä kukaan uskonut uuden “kylmän sodan” tulevan uudelleen.
SÄPO halusi tietää Venäjän suhteista tulevaisuudessa Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan. Kerroin hänelle - kuten kerron kaikille, että Norjan, Ruotsin ja Suomen suhteet Venäjään kylmenevät. Venäjästä tulee sotilaallinen suurvalta, joka miehittää Pohjois-Suomen, Ruotsin ja Norjan.

2. Eräs suomalainen nainen 9.10.2007

Näin ihan valveilla ollessa taivaalle pilvistä muodostuvan Suomen kartan. Se meni suunnilleen vyötärön korkeudelta poikki ja ymmärsin tapahtumaan liittyvän Venäjän miehityksen. Tuon kahtiajaon seurauksena syntyi herätys.

3. UusPetrus 29.8.2007 sekä kaksi muuta henkilöä

Otin puheeksi parin vuoden takaisen uskonsisareni profetian, jonka oli saanut joku muu henkilö. Sekin oli ainakin 10 vuotta sitten saatu Herralta. Kerroin kuinka vähän naureskelin sisarelle, kun hän näytti Suomen kartan, johon hän oli piirtänyt profetian mukaisen uuden halkaistun Suomen rajalinjan.

Muistaakseni linja alkoi alhaalta Kotkan tienoilta, ja jatkui suorana linjana ylös aina Mikkelin ja Mikkelin maalaiskunnan välistä, ja siinä kohdassa linjaan tuli pieni kulma, josta se jatkui aina ylös saakka Oulun itäpuolelta ja yläpuolelta mereen. Kaikki itäpuolelle jäänyt osa tulisi miehitettyä, eli käytännössä katsoen menettäisimme koko Lapin.

Asia jäi silleen, kerroin siis illalla siellä edellisen, mutta sitten eräs sisar kertoi, että hänelle oli käynyt vähän samoin kuin minulle: hänkin oli nauranut kuultuaan aikoinaan saman profetian, mutta jonkin ajan kuluttua hän oli ITSE nähnyt unessa sen, ja saman rajalinjan!

Itkin ja rukoilin vähän väliä katkerasti mutta kuitenkin toiveikkaana, sillä Herra jatkoi puhetta sydämelleni: "Jos te Suomen kansa ette tee parannusta, minä koettelen teidät, ja vedän maallenne uudet rajat, ja ne rajat menevät puhutun profetian mukaan."

4. Maria Tommerup 9.8.2007

Sinun maasi tullaan valloittamaan osittain.

5. Erkki Kauppinen lokakuussa 1999

Näin Suomen lipun kovassa myrskyssä. Lippu oli niin purkaantunut (repeytynyt), että jäljellä oli ainoastaan 1/3.

6. Erkki Kauppinen kesäkuussa 1999

Katselin maapalloa ylhäältä ja näin, kuinka punainen väri peitti Venäjän, Baltian maat ja Suomen linjalle Kotka - Kemi asti.
Kotka - Kemi -linjan länsipuoli oli valkoinen (= n.1/3 Suomesta). Punaista oli myös Pohjois-Ruotsi ja Pohjois-Norja.

7. Moshe Zew yli 20 vuotta sitten

Tulin ulos asunnostamme, jonka pihalla oli iso kuusi. Siihen kuuseen tuli valkoinen Suomen kartta, joka jostakin Oulun seudulta ylöspäin muuttui punaiseksi.

8. Tukholman profeetta 28.5.1984

Sen jälkeen Venäjän sotilaalle annetaan ikään kuin mittanuora. Se annetaan sen vasempaan käteen, sillä oikeassa on Suomen lippu. Venäjän sotilas saa käskyn kulkea määrätty matka ja merkitä mittanuoralla askelien pituudet. Joka kerta kun se astuu askeleen, täytyy nämä askeleet kirjoittaa ylös päiväkirjaan. Kun se tulee siihen paikkaan mihin se on määrätty ja mihin sen on lupa tulla, niin siihen pitää pysähtyä ja siihen se pystyttää paalun merkiksi, että tähän asti on tultu. Se on Kymijoen ranta.

Siitä Venäjän sotilaalle annetaan suora tie nousta pohjoiseen. Venäjän sotilas kävelee reippaasti Kuopioon, ja siitä Ouluun, ja siitä Kemiin, ja Tornioon jokivartta ylös edelleen. Sille sanotaan: "Tähän sinä rakennat leirin" ja Venäjän sotilaalle annetaan paljon piikkilankaa ja rakennustarvikkeita, jotta se rakentaa siihen leirin. Jos kartalta katsotaan, niin se on noin kolmestakymmenestä viiteenkymmeneen kilometriä Pellon pohjoispuolella.

9. Jukka T. Nieminen marraskuu 1983

Venäjä tulee vaatimaan aluksi koko maatamme, mutta sitä ei Jumala salli. Valtioiden välisissä neuvotteluissa maamme pakotetaan luovuttamaan suuri osa Lappia. Sopimus on luonteeltaan vuokrasopimus, mutta maamme ei saa takaisin aluetta enää koskaan. Herra on jo vetänyt viillon siihen kohtaan, johon uudet rajapyykit asetetaan.
Viilto alkaa Kuhmon korkeudelta, juuri sen itäpuolelta, ja leikkaa irti Venäjän vaatiman osan Lappia.

10. Niilo Yli-Vainio yli-vainiolaisen herätyksen aikana 1977-1981

Voi Suomi rukka, minä aina sanon etten voi kaikkea kertoa, Kekkoselle jo kirjoitin kirjeen ja sille kerroin mitä tiedän: että Suomi siltä kohtaa kuin kerroin ja mihin kotona nuppineuloilla karttaan merkkasin, tullaan vinosti leikkaamaan halki, idästä alempaa ja ylös pohjoisemmas poikki vinosti ja antamaan pois se ylempi osa.

11. Risto Arho 6.12.1979

Maa jaetaan mittanuoralla keskeltä Suomea. Suurempi osa Suomesta jää idälle. Vedetään raja!
_ _ _ _ _ _

Jos joku tietää lisää vastaavia profetioita, niitä voi lähettää minulle osoitteeseen [email protected] .
Lisää muita profetioita sivuillani
http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu10.htm .

Jouko Piho