Jukka T. Niemisen näky marraskuussa 1983

Venäjä tulee vaatimaan aluksi koko maatamme, mutta sitä ei Jumala salli. Valtioiden välisissä neuvotteluissa maamme pakotetaan luovuttamaan suuri osa Lappia. Sopimus on luonteeltaan vuokrasopimus, mutta maamme ei saa takaisin aluetta enää koskaan. Herra on jo vetänyt viillon siihen kohtaan, johon uudet rajapyykit asetetaan. Viilto alkaa Kuhmon korkeudelta, juuri sen itäpuolelta, ja leikkaa irti Venäjän vaatiman osan Lappia.

Miksi Venäjä haluaa tämän palan? Edessä olevat asiat etenevät nopeudella, jota ihmisinä emme tänään ymmärrä emmekä pysty ennakoimaan riittävästi. Herra antaa kuitenkin omilleen viisauden nähdä asioita selkeästi etukäteen. Tällä toimenpiteellä Venäjä turvaa Muurmanskin alueen riittävästi eteentyönnetyllä ilmapuolustuksella.
Venäjä on vielä mahtava ydinasevaltio. Muurmanskin alue on yksi sen tärkeimmistä ydinasetukikohdista.

Samanaikaisesti näiden tapahtumien kanssa Venäjä ottaa haltuunsa Baltian maat. Viro, Latvia ja Liettua alistetaan Venäjän vallan alle. Näin tuo suuri jättiläinen on turvannut rajansa.

Miksi Jumala on tehnyt näin ankaran päätöksen? Me olemme hyljänneet Jumalan. Me elämme tavalla, joka on täysin vastoin hänen tahtoaan. Huoruus, haureus, väärinteko ja rakkaudettomuus ovat saaneet vallan sydämissämme. Valtiovalta tekee Jumalan mielen vastaisia päätöksiä. Herralta ei kysytä neuvoa. Kansa jopa pilkkaa Herraa tietoisesti. Herra ei aio antaa omaa kansaamme perkeleelle, vaan Hän haluaa pelastaa meidät.
Meidän oma kansamme ei ymmärrä rakkaudellista puhetta tai varoituksia. Kansan täytyy nähdä Herran todellinen kuritus ennen kuin se nöyrtyy.

Näiden tapahtumien aikana presidentti, maan eduskunta ja hallitus alkavat kuunnella niitä ohjeita, joita Herra heille välittää palvelijoittensa kautta. Ilman Herran apua ei tämä maa selviäisi niistä vaikeuksista, jotka ovat edessä.

Vastaa lainauksen kanssa